• Vergoedingen

  Dietistenpraktijk
  Via de basisverzekering wordt drie uur dieetbegeleiding vergoed. Voor dieetadvisering via de basisverzekering is het eigen risico van toepassing. Het eigen risico is 385 euro per jaar. Kinderen jonger dan 18 jaar hebben geen eigen risico.
  Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering is mogelijk indien het maximum van drie uur is verbruikt van de basisverzekering. De vergoeding vanuit de aanvullende verzekering verschilt per polis. Raadpleeg hiervoor uw polis.
  Vanuit de ketenzorg wordt dieetbegeleiding vergoedt. Hiervoor is het eigen risico niet van toepassing. De dietist is aangesloten bij Ketenzorg Westfriesland voor de keten CVRM.

  Gecombineerde Leefstijlinterventie-GLI
  Het leefstijlprogramma COOL wordt vanuit de basisverzekering door bijna alle zorgverzekeraars volledig vergoed. Er is geen aanspraak op het eigen risico.

  De praktijk heeft bijna met alle zorgverzekeraars een contract. Hierdoor worden de bedragen rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd. Een eventuele rekening voor het eigen risico ontvang je van de zorgverzekeraar. 

 • Tarieven 2022

  Onderstaande bedragen zijn richtprijzen die gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar en wanneer je de consulten zelf betaald.

  Intake (60 minuten)                       € 75,-
  Individueel voedingsadvies              € 30,-
  Vervolgconsulten 30-45 minuten      € 37,50- € 56,25
  Toeslag voor huisbezoek                  € 28,-