• Carine de Nijs

 • Ik ben Carine de Nijs getrouwd en moeder van 2 volwassen kinderen. Ik vind het heerlijk om te bewegen, te sporten en lekker te eten. Ik ben graag aan het fietsen, wandelen, hardlopen, schaatsen en yoga'en. In mijn persoonlijke zoektocht naar een bewust, energiek en genietend leven ervaar ik dagelijks hoe mijn leefstijl invloed heeft op mijn denken, voelen en willen(doen). Gezondheid is voor mij het zoeken naar balans tussen alle gebieden in mijn leven.

 • Een belangrijke drijfveer voor mij is de visie dat er een samenhang is tussen lichaam, gedachten, gevoelens, relaties en zingeving. Ik ben als diëtist breed georiënteerd maar de laatste jaren heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in het werken met mensen met eet- en gewichtsproblemen en darmklachten.

  Het veranderen van je leefstijl en gedrag is een uitdaging waarin voeding, beweging, het omgaan met stress, je omgeving elkaar beïnvloeden. Hiervoor heb ik in 2019 de opleiding leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid afgerond om naast voeding ook te coachen op andere gebieden zoals beweging, stressreductie en slapen.

 • Ik ben aangesloten bij

  • Nederlandse Vereniging van Diëtisten
  • Kwaliteitsregister Paramedici
  • BLCN Leefstijlcoach
  • act-en-leefstijl
  • Orthomoleculair diëtisten
  • Natuur diëtisten
  • Diëtisten West Friesland (DWF)